Autódiagnosztika |

+3630 9404 803


Autódiagnosztika

Teljeskörü diagnosztizálás minden autótípushoz, gyári vagy gyári szintű diagnosztikai rendszerekkel. Több, mint 5 féle műszerünkkel bármilyen autótípust tudunk diagnosztizálni a japán autóktól az európai autókon át a kistehergépjárművekig.

Észrevett egy hibajelet gépjárműve műszerfelán? Netán a motor hibáját jelző jel világít a műszerfalon? Keressen fel bennünket, és mi megmondjuk a hiba okát.

Minden computerrel rendelkező gépjármű rendelkezik hibajelző lámpával. Ez a műszerfal közepén helyezkedik el feltűnő helyen, legtöbb esetben sárga vagy piros. Ha ezt a jelzést látja folyamatosan világítani az azt jelenti, hogy valami nem megfelelően működik az autóban.

Ennek a hibának a megállapításához szükséges a hibakód olvasó vagy autódiagnosztikai műszer. Ezekkel a műszerekkel megállapítható és ezek után kijavítható a hiba.

A hibakiolvasás után fontos a javított, tehát nem aktuális hibák törlése, így a később jelentkező hibák gyorsan azonosíthatók és javíthatók. Korábban egy próbalámpával lehetett a hibát keresni, de ma már a modern számítógépes rendszerekkel felszerelt autók javításához gyári autódiagnosztikai műszerek kellenek.

Az autódiagnosztikai rendszerekkel az alábbi problémák feldeírhetők és orvosolhatók:

Hibatároló olvasás-törlés
Adatblokk-olvasás
Beavatkozó-teszt
Alapbeállítások (gyújtáspont-, diesel befecskendezés-kezdet)
Szerviz nullázás
Vezérlőegység kódolás
Teljeskörű, szakszerű javítás