Műszaki vizsga |

+3630 9404 803


Műszaki vizsga

A hét minden munkanapján, saját telephelyünkön, saját vizsgabiztosainkkal folyamatosan végezzük a műszaki vizsgáztatást.

A vizsgáztatás díja magába foglal egy előzetes átvizsgálást, amelynek során, ha az autón hibát találunk akkor a javításról árajánlatot adunk Önnek. A javítás megrendelés esetén az autót megjavítjuk és levizsgáztatjuk.

A három legfontosabb érv, hogy autóját nálunk vizsgáztassa:

  1. Garantálni tudjuk, hogy autója megfelel a vizsgáztatási elvárásoknak, mivel az előzetes állapotfelmérés alkalmával ugyanazok a szakemberek, ugyanazon vizsgálati technológia pontos betartásával vé
  2. gzik az átvizsgálást és a vizsgáztatást.
  3. Ön csak akkor fizet, ha érvényes műszaki vizsgát kap.
  4. Költségtakarékos, mert elkerülhető az autó túljavítása.

Műszaki vizsga és zöldkártya egyszerre:


A környezetvédelmi felülvizsgálat 2010-től a műszaki vizsga részét képezi, így egyszerűen, egy lépésben intézehti ügyeit. Amennyiben járműve megfelel a követelményeknek, a helyszínen meghosszabbítjuk forgalmi engedélyét, rendszámtábláján pedig elhelyrzzük az érvényesítő címkét. Személyautó, utánfutó és kisteherautó műszaki vizsgáztatását is vállaljuk. Fontos megjegyezni, hogy amennyiben gépjárműve mégsem felelne meg a műszaki elvárásoknak, úgy a helyszínen eltávolításra kerül rendszámtáblájáról az érvényesítő plakett, és a forgalmi engedély érvényessége is megszűnik.

A műszaki vizsgához szükséges okmányok:

 

Magánszemély esetén:


Személyi igazolvány
Lakcímkártya (ha van)
Gépjármű forgalmi engedély
Környezetvédelmi igazolólap (zöldkártya)
Érvényes kötelező felelősség biztosítás

Jogi személy esetén:


Cégkivonat
Aláírási címpéldány
Meghatalmazás (formanyomtatvány itt adjuk ki)
Gépjármű forgalmi engedély
Környezetvédelmi igazolólap (zöldkártya)
Érvényes kötelező felelősség biztosítás

Hogy biztosan sikeres legyen a műszaki vizsga, vállaljuk autója felkészítését!

A műszaki vizsgára való felkészítés alkalmával megnézzük a fékeit, átvizsgáljuk a lengéscsillapítókat, valamint futóműveit. Végigvizsgáljuk a karoszériát, hogy nicsen-e olyan balesetből származó horzsolás, horpadás, rozsdásodás, mely miatt a forgalmi engedélyt megvonhatják. Ellenőrizzük a gumiabroncsok, felnik állapotát, a fény- és hangjelző berendezéseket, üléseket, végül a kiegészítőket. Az esetleges hibákat kijavítjuk, és az autót megfelelő állapotban továbbítjuk a műszaki vizsgára.

 

Műszaki vizsgáztatás díja:

Gépjármű vizsgáztatás díjainkat mindig alacsonyan tartjuk, hogy Ön a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást kapja korrekt áron! Az aktuális vizsgáztatás díjakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailen

Kitölthető dokumentumok:

Meghatalmazás: Természetes személy részére

Meghatalmazás: Jogi személy részére